3 reacties op “Isolerende raamfolie

 1. Heeft er iemand ervaring met deze isolerende raamfolie? Ik heb het gevoel dat er veel trek door de ramen komt in mijn woonkamer.

 2. Let wel op beste lezers, er zijn verschillende soorten raamfolie.

  De soort in dit artikel is een folie die je om de kader kleeft om zo een extra luchtspouw te maken, vele andere raamfolies (zoals de folies die wij aanbieden) kleven direct op het glas en dus niet op het frame.
  De folies hier vermeld zijn een kosteneffectieve oplossing om in de winter je warmteverlies te beperken als je oudere ramen hebt, maar enkel goed voor de winter, je raam kan ook niet meer open. Dit zijn dus tijdelijke oplossingen voor koude periodes.

  De functie is wel heel anders dan vele andere raamfolies, onze folies bijvoorbeeld zijn gesputterde folies met edelmetalen die warmte stralen (zomer zon of winter verwarming) terugkaatsen naar de kant vanwaar ze komen.
  Dit helpt je isoleren in de winter en zonwering bieden in de zomer.
  De Umiscreen folies zijn eerder een permanente oplossing om je glas een “upgrade” te geven zonder het te vervangen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>