Premie dakisolatie: Geniet van de premies voor dakisolatie voor het te laat is!

De Vlaamse overheid wil dat alle huizen tegen 2020 geïsoleerd zijn. Dit willen ze bereiken door steun te verlenen aan gezinnen die hun woning willen isoleren. Momenteel wordt er enkel een premie toegekend voor de plaatsing van dakisolatie.

Voor deze energiebesparende investering is er dus momenteel een belastingvermindering geldig. Deze belastingvermindering geldt voor zowat 30% van uw factuur. Als u beslist om de isolatie zelf te plaatsen, zal uw premie heel wat lager liggen.

Het is dus zeer interessant om de dakisolatie te laten plaatsen door een specialist. Bovendien bent u er zo ook zeker van dat kwaliteit van de isolatie goed zal zijn.

2 reacties op “Premie dakisolatie: Geniet van de premies voor dakisolatie voor het te laat is!

  1. Wij waren eerst van mening om de isolatie zelf te plaatsen omdat we geld wilden besparen. Toen hebben we toch eens gepraat met een isolatiespecialist en na alles uit te rekenen bleek het dat het niet goedkoper was om de isolatie zelf te leggen! Achter gezien zijn wij blij dat we beroep gedaan hebben op een specialist. We zijn er zeker van dat de isolatie goed gelegd is en we hebben de volle isolatie premie.

    • Isolatie kan je gemakkelijk zelf plaatsen als je er wat ervaring mee hebt. Tegenwoordig is het echter niet voordelig omwille van de premie voor dakisolatie!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>